Adidas NMD Bestellen

Das Communityforum für Player vs. Player Strategien und den dazu gehörigen Smalltalk.

Adidas NMD Bestellen

Beitragvon Manns3 am Fr 21. Apr 2017, 09:58

Adidas NMD Bestellen
Bild

Of u nu de handen van de eerste Adidas NMD Dames-versie hebt gekregen of gemist, dankzij de beperkte hoeveelheden, dacht u waarschijnlijk nog meer adidas heetste nieuwe silhouet. Nadat we eind maart eindelijk eindigde, krijgen we eindelijk een tweede colorway van de NMD, deze keer met een dikke grafische afbeelding over de Primeknit-bovenkant. De TV-fuzzachtige grafiek behandelt de sneaker van hak tot teen, met accenten in zwart en afwezigheid van de drie strepen bij de middelvoet als de eerste kleurweg.

De Adidas NMD Heren blijft steeds meer aandacht trekken, nu de Consortium Tour heeft geobserveerd bij aankomende samenwerkingen met selecte winkels over de hele wereld. Morgen zal de derde officiële release van de sneaker, bekend als
de Adidas NMD Bestellen, geselecteerde adidas Originals-verkopers selecteren; Het heeft een zeer "Oreo" -achtige mix van zwart-wit op de Primeknit-shell, maar in tegenstelling tot het eerste debuutpaar en de Consortium-versie, zijn deze niet voorzien van taped-on adidas strepen aan de bovenkant.

Geen sneaker is nu warmer dan de Adidas NMD Winkels nederland, en deze nieuwe Chukka-iteratie moet nog een van de meest gewilde releases van het trendiest model van Three Stripes zijn. Dat gezegd hebbende, ook als je niet in Europa bent, waar je dit weekend vrijkomt, wil je je hand proberen om een ​​paar uit het buitenland te scoren. In principe hetzelfde als de eerste of "OG" NMD-kleurweg die in december 2015 is vrijgegeven, heeft deze hogere versie een solide zwarte bovenkant met wit Boost-schuim en rode en blauwe EVA-inserts.

De Adidas NMD Outlet-serie heeft een aantal gedenkwaardige releases bij de Boost festiviteiten aangesloten, maar deze week is het NMD's ware uitkomende partij. 13 paren in totaal zullen retailerplanken raken, variërend van een nieuwe exclusieve adidas Originals NMD-collectie van een nieuwe vrouw naar een full-size run van talrijke iteraties van de adidas NMD R1. Premium suede bouwwerken zijn in de mix samen met een meer traditionele mesh en neopreen aanbiedingen.
Manns3
Stachelratte
 
Beiträge: 2
Registriert: Fr 21. Apr 2017, 09:33

Ähnliche Beiträge

Zurück zu Diablo 2 PvP

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: Google [Bot] und 1 Gast

cron